vattenskada

Råkat ut för en fukt eller vattenskada?

Oavsett om du har en akut fuktskada i källaren eller säg fuktskada i badrummet kan du prata med oss, våra expertis samt kunskap inom fukt/vattenskador talar sitt klarsynta språk. Vi anpassar oss efter dig och dina behov. Kontakta oss om du råkat ut för fukt/vattenskada vi älskar göra våra kunder nöjda. Nöjda blir dem när vi löst  vatten/fuktskadan.

Hur hanterar vi vatten alternativt fuktskador?

Vi åtgärdar fuktskador och mögelskador med en teknik samt erfarenhet man bara kan få med tiden. Vi använder oss av en högteknologisk utrustning där varje fukt eller vattenskada behandlas som ett unikt projekt. Målet med varje uppdrag är att återuppta miljön på ett effektivt samt lönsamt sätt. Vi kan även agera projektledare då våra noggrant utvalda underkonsulter jobbar i samma anda som vi. Väljer du detta alternativ sparar du både pengar samt tid.

 

Vår unika hetluftsmetod - Eco Dry System

Vi tillämpar oss av en unik hetluftavfuktning detta innebär som det låter "hetluft" som vi med hjälp av riktad värme avfuktar. I stora hela innebär detta dubbelt så hög arbetstemperatur än vad klassisk avfuktning motsvarar, detta leder i sin tur att torkning sker snabbare. Denna metod är inte bara effektiv den är även tyst, miljövänlig samt effektiv.

 
Vår fuktutredning
Vi utför fuktutredning av din miljö med hjälp av en teknologisk utrustning vi är mycket nöjda samt stolta över. Vi har en utbildad personal som är kunniga inom allt det senare som rör mätteknik, material, fuktskador, vattenskador med mera.
 
Med sorptionsavfuktare blir torkningsprocessen maximal
Vi har även mobila gas- och oljedrivna panncentraler och undercentraler som är både energisnåla och flexibla. Våra Aircomaskiner drivs med hetvatten och/eller el vilket gör det betydligt enklare att planera bygget. För att uppnå en så ren och hälsosam arbetsmiljö som möjligt är vår utrustning försedd med aggregat. Dessa innehåller filter som hjälper till med rening av byggdamm i luften.
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
Byggvärme.se – Polygon

Vi har lång erefarenhet av allt som rör byggvärme

Prata med ett proffs?020-235 235

Har du problem med byggfukt eller byggdamm?
Ring oss så tar vi dialogen den vägen. Inga åtaganden är för stora eller för små för oss.
Råkat ut för en fuktskada eller vattenskada?

Vi har flera års erfarenhet av detta.

Polygon:
Box 1227
171 23 Solna