byggfukt

Låt inte byggfukt och byggdamm sätta stopp!

Vi på Polygon kan hantera allt som rör byggfukt och byggdamm vi har Sveriges mest flexibla maskinpark för temporär värme och betonguttorkning, oavsett byggnaden i frågas storlek. Polygon besitter många års erfarenhet av byggfukt och har med tiden utvecklat det mest effektiva arbetssättet som består av uppvärmning och avfuktning i kombination. Detta innebär att ingen okontrollerad uppvärmning sker, vilket hindar kondens från att dröja sig kvar och lämna ytterligare skador. Har du problem med byggfukt ska du tänka på oss. Det behövs inte någon energislukande ventilation för att slutföra arbetet. 

Med sorptionsavfuktare blir torkningsprocessen maximal. Vi har ävenv mobila gas- och oljedrivna panncentraler och undercentraler som är både energisnåla och flexibla. Våra Aircomaskiner drivs med hetvatten och/eller el vilket gör det betydligt enklare att planera bygget. För att uppnå en så ren och hälsosam arbetsmiljö utan byggfukt i den mån det går ska du anlita oss. Vår utrustning försedd med aggregat, dessa innehåller filter som hjälper till med rening av byggdamm i luften.

Byggfukt mitt i byggprocessen?

Skulle du stöta på någon form av byggfukt under ett pågående bygge kan du självklart kontakta Polygon Byggvärme då med! Om du till exempel får problem med rörledningar som fryser sönder, kopplingar som brister, häftiga skyfall som orsakar översvämningar så är det viktigt att du agerar snabbt för att inte orsaka mer skada! Polygon Byggvärme är på plats så fort du behöver oss. Vi eliminerar fukt eller byggdamm oavsett vilken typ av lokal som är drabbad och oavsett läge! Tack vare vår effektiva och skräddarsydda utrustning kombinerat med vår gedigna kunskap och mångåriga erfarenhet sparar vi både din tid och dina pengar.

Torktiden påverkas av en rad olika faktorer
Olika materials förmåga att transportera fukt ut till ytan varierar och därmed påverkas torktiden. Detta styrs av en rad olika faktorer, bland annat klimat, luftrörelser och materialets tjocklek. Dessutom har olika material olika kritiska fukttillstånd. Konstruktionen och material på plats kan ta stor skada av tex byggfukt eller byggdamm och detta tillstånd är alltså den relativa fuktighetsnivå som accepteras för att allt angränsande material inte ska ta någon skada under byggprocessen. Men med grundlig kunskap på detta område kan vi räkna ut en preliminär torktid vilket underlättar för dig i din byggprocess!

Kontakta oss vi kan hantera dina problem gällande byggfukt samt byggdamm

 

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
Byggvärme.se – Polygon

Vi har lång erefarenhet av allt som rör byggvärme

Prata med ett proffs?020-235 235

Har du problem med byggfukt eller byggdamm?
Ring oss så tar vi dialogen den vägen. Inga åtaganden är för stora eller för små för oss.
Råkat ut för en fuktskada eller vattenskada?

Vi har flera års erfarenhet av detta.

Polygon:
Box 1227
171 23 Solna